Управление на успешни търговски екипи

Научи основните принципи и работещи подходи, които ще ти помогнат да управляваш по-добре своя екип от търговци, за да печелите повече заедно.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Как да подбираш търговски кадри в ИТ индустрията
2/ Как да създадеш ефективен onboarding (въвеждащ) план за работа
3/ Как да поставяш измерими цели и акви доклади и статистики да следиш
4/ Какъв тип търговски позиции и какви организационни структури са нужни в различните стадии на развитие на една компания
5/ Как да мотивираш екипа си чрез събития, състезания и еднократни награди
6/ Как да правиш коучинг, трейнинг и провеждаш лични срещи (1 в 1)


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват, за да подобрят процесите на работното си място.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за управление на екип, който бързо постига поставените цели.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Управление на успешни търговски екипи" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

Управление на успешни търговски екипи


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Предизвикателството да намериш правилните кадри за твоя екип

Видео 3: Първите 90 дена са най-важни - онбординг на нови членове на екипа

Видео 4: Правилните цели са в основата на успешния търговски екип

Видео 5: Типичните роли в един ИТ търговски екип според стадия на развитие на компанията

Видео 6: Основните способи за ефективно управление на търговски екип

Видео 7:Софтуерните решения, които всеки съвременен търговски екип трябва да използва

Иван Губерков

Вицепрезидент Продажби, OfficeRnD

Иван Губерков е Вицепрезидент Продажби в OfficeRnD - една от най-бързо растящите proptech SaaS компании, основана в България и оперираща в над 50 страни по цял свят.

Той е започнал кариерата си в една от най-успешните български софтуерни компании - Telerik (по-късно придобита от Progress Software), отговарял е за глобални търговски екипи разпръснати във всички краища на света и е работил с клиенти като Philip Morris International, Wizz Air, Visa.

В OfficeRnD се включва като един от първите служители в компанията и изгражда търговският процес от нулата. Отговаря за стремглавия ръст на продажбите на OfficeRnD и достигането на повече от $5 мил. annual recurring revenue за по-малко от 5 години. В последните две години е фокусирал вниманието си върху развитието на глобалните търговски екипи на компанията и въвеждането на иновативни техники за управление на remote търговски екипи.

Учил е в Американския Университет в България, бизнес администрация и икономика. Признава, че е бил на крачка от това да започне като одитор в Ernst & Young, но бил запленен от динамиката и предизвикателството в сферата на продажбите и е благодарен за това, че е поел по този кариерен път.

Предпочита да прекарва свободното си време в спортни дейности, разходки из планината и четене на Sci-Fi и бизнес литература. Играе тенис, а една от книгите, която му е повлияла значително, е "The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets of America's Wealthy".Wealthy".

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016