Иван Губерков

Иван  Губерков

Иван Губерков е Вицепрезидент Продажби в OfficeRnD - една от най-бързо растящите proptech SaaS компании, основана в България и оперираща в над 50 страни по цял свят.

Той е започнал кариерата си в една от най-успешните български софтуерни компании - Telerik (по-късно придобита от Progress Software), отговарял е за глобални търговски екипи разпръснати във всички краища на света и е работил с клиенти като Philip Morris International, Wizz Air, Visa.

В OfficeRnD се включва като един от първите служители в компанията и изгражда търговският процес от нулата. Отговаря за стремглавия ръст на продажбите на OfficeRnD и достигането на повече от $5 мил. annual recurring revenue за по-малко от 5 години. В последните две години е фокусирал вниманието си върху развитието на глобалните търговски екипи на компанията и въвеждането на иновативни техники за управление на remote търговски екипи.

Учил е в Американския Университет в България, бизнес администрация и икономика. Признава, че е бил на крачка от това да започне като одитор в Ernst & Young, но бил запленен от динамиката и предизвикателството в сферата на продажбите и е благодарен за това, че е поел по този кариерен път.

Предпочита да прекарва свободното си време в спортни дейности, разходки из планината и четене на Sci-Fi и бизнес литература. Играе тенис, а една от книгите, която му е повлияла значително, е "The Millionaire Next Door: The Surprising Secrets of America's Wealthy".Wealthy".

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0897933636