За нас

Защо Онлайн Образование?

“Главната цел на SalesPRO е да предостави възможно най-ефективен начин за възприемане, усвояване и прилагане на обучителния материал от страна на участниците в програмата. Поради тази причина след редица проучвания решихме, че онлайн форматът на обучение е най-удобен и подходящ.

Фокусът на курсовете в програмата е изцяло върху създаване на видео уроци с практическо и приложимо знание. Онлайн форматът спестява време и дава свобода на участниците сами да изберат часовете, мястото и темпото за своето обучение, както и да задават въпроси и получават отговори от лекторите по всяко време."

Борис Георгиев
- Съосновател на SalesPRO

✅ Онлайн обучение

Според проучване на IBM е установено, че участник в онлайн видео курс усвоява 5 пъти повече материал в сравнение с традиционен курс на живо заради спокойна учебна среда и индивидуално темпо на обучение спрямо лични нужди.

❌ Обучение на живо

Според проучване на изследователски институт в САЩ е установено, че обученията на живо намалят концентрацията с до -60%, заради различно ниво на знания в аудиторията, наличие на други обекти в залата и неформална комуникация м/у участници.

Център за Професионално Обучение

SalesPRO е лицензиран център за Професионално Обучение към НАПОО от Министерски съвет. (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение).

Този лиценз гарантира на всички участници, че обученията в програмата ни ще се провеждат съгласно ДОИ (Държавните образователни изисквания) и по закона за професионалното образование и обучение. SalesPRO ще има правото да издава държавно признати удостоверения от МОН за придобиване на степен на професионална квалификация в направление “Търговия на едро и дребно“.

След успешното преминаване на финален изпит в програмата SalesPRO участниците получават държавно признат документ от МОН, който удостоверява придобитите знания в програмата, както и индивидуални сертификати за всеки преминат курс.

Защо SalesPRO?

  • Ще се възползваш от знанията на опитни експерти, които ще споделят своя практически опит в сферата на продажбите и меките умения.
  • Ще учиш от видео уроци със синтезирано, структурирано и практическо обучение на разбираем език, които можеш да гледаш отвсякъде в удобно за теб време.
  • Ще можеш да задаваш своите въпроси към лекторите в нашата затворена група
  • Ще придобиеш знания в най-важните звена в света на продажбите - уроци за комуникация, преговори, проучване на конкуренти, затваряне на продажби чрез Email, Linkedin, телефон и събития на живо и др.
  • Ще обменяш знания, опит и контакти с другите участници от нашето общество и ще намериш своята нова приятелска среда за твоя личен и професионален растеж.
  • Ще получиш Удостоверение от МОН, Диплома и Индивидуални Сертификати от SalesPRO, след като успешно преминеш през нашите изпити и провериш знанията си.

Организацията зад SalesPRO

Out2Bound e водещата компания в сферата на В2В продажбите в България. През 2022 Out2Bound бе придобита от MarketStar - глобална организация създадена през 1988 година с над 2000 души, които помагат на своите клиенти (Fortune 500) да генерират, квалифицират и затварят В2В клиенти в цял свят.

SalesPRO стартира през 2021г. в партньорство със Zapomedia - водещата дигитална маркетинг компания в България, която специализира в създаването на професионално онлайн образование. В края на 2022г. MarketStar стана едноличен собственик на проекта с амбициозната цел да направи SalesPRO най-полезната професионална онлайн програма в България по продажби и меки умения.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016