Отзиви

Камен Колев

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐
Най-подробната и най-добрата програма за продажби у нас.

Любомир Митрев

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
SalesPRO промени живота ми по един много интересен начин, аз успях да припомня доста уменията, знанията, които имах, но бяха някъде дълбоко в себе си скрити, забравени, неглижирани. Придобих много нови знания, бях свидетел на много нови примери, които ни бяха дадени. Съответно вследствие на този курс успях да намеря нова работа, която в момента извършвам, за което съм благодарен, именно благодарение на хубавите, добри практики, които ми бяха показани и съответно уменията, които придобих вследствие на курса.

Пламен Петков

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
The best Sales програма, в която съм участвал. Безценна! 

Даниела Бояджиева

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
SalesPRO ми помогна първо да се върна отново към основите, тъй като ги бях забравила и да си припомня някои важни основни неща при продажбите, също така да надградя за да се подобря. Подобрила съм резултатите си, определено оттогава и продължавам да надграждам.

Теодор Тодоров

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
Обучението по продажби бих казал, че за мен лично беше доста важно, понеже когато стартирах своята кариера в бившия Out2Bound, сегашния MarketStar Bulgaria, аз нямах абсолютни никакви познания по sales, абсолютно не знаех какво и как се случва, като това обучение, което преминах, било то със SalesPRO, било то вътрешно в компанията, ми помогна адски лесно и адски бързо с всичките ментори, които имах, аз да науча за това нещо, да изградя и да придобия важни умения, които по друг начин аз нямаше да има възможност да придобия. Така, че бих казал, че това е доста важно за всеки един човек. Било то дали иска да се занимава конкретно със селс позиция или същевременно знанията, които е придобил да използва под друга форма. Щастлив съм от това да имам за ментори и четиримата основатели на компанията SalesPRO, като през различните периоди бях с всеки един от тях и буквално от всеки един успях да взема максимума и успях да науча адски много неща - от Димитър Митков, Борис Георгиев, Тео и последния ми ментор - Здравко Здравков, който е ментор и лектор в SalesPRO.

Ивайло Илиев

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
Добре структурирана и доста информативна програма от изключителни професионалисти.

Деян Благоев

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
Програмата беше много професионално направена и ми помогна да науча много нови неща.

Веселин Георгиев

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
Бих препоръчал SalesPRO и като лектори и като общество, структура и материали в програмата. Наистина много неща научих, запознах се с много готини хора, получавахме помощ в реално време, когато имахме нужда по някой казус, имахме и готино парти накрая и не на последно място получихме диплома за професионално обучение, съобразено с изискванията на МОН, което също е много голям плюс. В моите дейности много от нещата приложих веднага и това е може би най-голямата стойност на програмата, защото знания са практични и може да ги приложиш веднага и навсякъде.

Невена Зафиркова

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
В SalesPRO курсовете и менторите, които продължиха след това и моето обучение в MarketStar Bulgaria ми помогнаха да изградя от една страна основите на продажбите от гледна точка на email, outreach, linkedin salling, cold calling. Нещо, което все още продължавам да изграждам и обичам да се връщам към видеата на Здравко са уменията за затваряне на сделки, уменията за водене на срещи с потенциални клиенти, така че бих казала, че ми даде една много правилна основа, както и поглед над това - какво са продажбите в различните индустрии, тъй като в SalesPRO имаме курсове, които са насочени и към retail и към tech индустрията, с които можеш да съпоставиш съответно разликите и приликите в различните сфери.
Смятам, че обучението в sales средите е изключително важно, както за хора, които тепърва прохождат в тази професия, така и за такива, които имат. Интересна история е, че един от моите клиенти, с които работя от доста време, сподели, че е решил да запише курса, а той е човек с доста опит в продажбите. Обратната му връзка беше, че е намерил изключително нови идеи, които да вкара в сегашния си селс процес. След това сподели, че дори е записал и синът си, който иска да се развива в тази насока. Така, че SalesPRO и като цяло обучението в продажбите е важно да бъде налично както в началото, така и да го поддържаме с времето и опита си.

Асен Лазаров

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
Обучението по продажби е страшно важно не само в IT сферата, но и като цяло в живота. Разбира се IT сферата е толкова динамична, че ти трябва да имаш знанията и уменията да се нагаждаш спрямо всеки клиент, спрямо всяка индустрия, но същото важи и в живота - дори и да не искаш да се занимаваш с продажби, тези умения ти помагат в личните отношения, помагат ти на интервю за работа, помагат ти когато преговаряш в твоята работа, така че със сигурност продажбите са бих казал - жизнено важни.
Със сигурност бих препоръчал обучението по продажби в SalesPRO по три основни причини. Първо - информацията, която ще получат там не може да се намери никъде в Internet. Това е информация, събирана от години, години опит на най-добрите професионалисти в България по продажби. В тази връзка обучението по продажби ти дава един голям network от успешни хора,които се занимават с продажби в България, от които може да научиш страшно много.

Данаил Петков

Участник в SalesPRO

⭐⭐⭐⭐⭐ 
От SalesPRO научих доста полезни и практични неща, които ми помагат да подобрявам работата си всеки ден. Най-хубавото е, че всъщност може да учим и да черпим от опита на хора, които са доста успешни в индустрията си и съответно те ни дават правилната методика - как да си структурираме правилно работата и съответно по какъв начин да пробием на пазара. Обученията по продажби ми помогнаха да развия моите меки умения, както и технически умения. Съответно ми помогнаха от стажантска позиция в MarketStar да стигна до в момента Sales Manager на екип от 25 човека като ми дадоха изключително много насоки как да подобрявам себе си, меки умения, технически познания за различни инструменти, които може да се използват, как да ръководя екип, как правилно да подхождам към потенциални клиенти, как да бъда проактивен в работата си и развитието си и по този начин да успявам да спомагам и на останалите около мен да развиват себе си и да трупат тези умения.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016