Избери пакет за участие

Сумата е освободена от ДДС на основание ЗДДС чл.41, т.1, буква “а”

PRO

7 курса

700 лв.

2 x 375 лв.

12 x 70 лв.

 • 1 година достъп до 7 курса
 • Изпити и сертификати
 • Удостоверение от МОН
 • Общество от специалисти
 • Въпроси към лектори
 • Интервю за работа
ЗАПИШИ СЕ

НАЙ-ДОБРА ОФЕРТА

Lite

7 курса

650 лв.

2 x 350 лв.

12 x 66 лв.

 • 1 година достъп до 7 курса
 • Общество от специалисти
 • Въпроси към лектори
 • Интервю за работа
ЗАПИШИ СЕ
?>

0% лихва. Бързо. Онлайн.

Вземи пакет от 7 курса с безлихвен кредитс 0% лихва от tbi bank. Възползвай се от възможността за разсрочено плащане на 12 равни месечни вноски, което няма да наруши баланса в личния ти бюджет (само ±70лв./месец).

Кандатствай сега. Получи отговор до минути. Подпиши онлайн.

Какъв е процесът?

 • 1. Завърши регистрацията за пакет от 7 курса • 2. Служител от Центъра за обслужване на клиенти от tbi bank ще се свърже с теб по телефон • 3. След одобрение на заявката от банката ще получиш SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта, за да завършат идентификацията ти. • 4. След успешна проверка на снимките ще получиш отново линк с всички документи за онлайн подписване чрез SMS и на email.


 • 5. Служител на tbi bank отново ще се свърже с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS. • 6. Подписаният договор и останалите документи ще получиш на email, а ние ще активираме достъпа ти в нашата платформа.
 • Какво включват плановете:

  Pro пакет Lite пакет
  1 година достъп 7 курса 7 курса
  Изпити и сертификати
  Удостовериение от МОН
  Интервю за работа
  Въпроси към лектор
  Достъп до общество с участници

  Допълнителна информация

  За да се включите в обучителната програма на SalesPRO, трябва да изберете един от пакетите (Lite или PRO).

  Може да заплатите по 2 начина - цялата такса наведнъж или на 2 равни вноски.

  Плащането може да се извърши чрез дебитна/кредитна карта или банков превод.

  Единственото условие за избор на PRO пакет, който включва Удостоверение от МОН, е участникът да има завършено образование (до 10-ти клас включително).

   

  При избор на заплащане на таксата на 2 равни вноски първата вноска трябва да бъде платена при записването ви за програмата, а втората вноска - не по-късно от 60 дни след платена първа вноска.

  При НЕплатена втора вноска достъпът до обучителната платформа се прекратява и ще може да се активира отново само при доплащането на втората вноска. Втората вноска е дължима по силата на договора и общите условия на SalesPRO.bg, с които се съгласява всеки участник при записването му в програмата.

  Програмата SalesPRO се състои от 7 видео курса на запис, които могат да се гледат веднага след заплащането на входна такса от курсист.

  Всеки курсист разполага с 1-годишен достъп до учебната платформа, който започва да тече от датата на активация на профила след успешно плащане.

  ***Lite ПАКЕТ*** (oлекотен режим на обучение)

   

  Пакет Lite е подходящ за хора, които желаят неангажиращо обучение с достъп до учебна зона и БЕЗ изпити, сертификати, практически задачи и удостоверение от МОН.

   

  Пакетът БЕЗ ИЗПИТИ включва:

   

  • 7 видео курса
  • Общество и комуникация с лектори
  • 50% отстъпка за следващ сезон

   

  ***PRO ПАКЕТ*** 

   

  Пакет PRO e пододящ за хора, които желаят интензивно и ангажиращо обучение с учебен календар, изпити, дипломна работа, комуникация с лектор и Удостоверение за професионална квалификация от МОН. 

   

  Пакетът С ИЗПИТИ включва:

   

  • 7 видео курса
  • Общество и комуникация с лектори
  • 50% отстъпка за следващ сезон
  • Изпити и сертификати
  • Държавен изпит
  • Удостоверение от МОН

   

  ВАЖНО:

  САМО PRO пакетът предоставя на участника възможност за получаване на Удостоверение от МОН. Участник, закупил PRO пакет, трябва да положи успешни всички изпити в учебната платформа на SalesPRO.

  Без преминати междинни изпити за всеки от 7-те основни курса и без успешно взет финален Държавен изпит участникът не може да получи Удостоверение от МОН.

  Основните курсове са:

   

  • 1. Основи на Продажбите
  • 2. Подготовка и Пазарни Проучвания
  • 3. Генериране на интерес чрез Email, телефон и събития на живо
  • 4. Генериране на интерес и потенциални клиенти чрез LinkedIn
  • 5. Как успешно да затваряме сделки
  • 6. Управление на настоящи клиенти
  • 7. Презентационни умения и създаване на презентации & оферти

  Всеки oт курсовете в програмата може да се закупи индивидуално на цена от 300лв.

  Всички курсове включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация oт SalesPRO.

  Полагането на изпит е по желание. Участникът може да се яви на изпит САМО веднъж, без поправителна сесия (за участниците извън цялостната програма).

  Всички курсове в програмата на SalesPRO съдържат обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на SalesPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

  Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи и напреднали, както и примери и анализи от практиката.

  Курсовете и лекциите в тях се отключват след успешна регистрация (плащане) като ще могат да се гледат неопределен брой пъти, за да може всеки участник да разбере и приложи практически наученото от курса.

  Всеки участник в програмата ще може да задава своите въпроси в затворена Facebook група.

  НУЖНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В SALESPRO:
   
   
  Включването в SalesPRO се осъществява чрез закупуване на един от двата пакета (PRO или Lite), в зависимост от предпочитанията на участника. Всеки един курсист (без значение от избора на пакет) трябва да бъде регистриран към програмата чрез предоставяне на определени документи.
   
  Тъй като SalesPRO e лицензиран център за Професионално Обучение към НАПОО от Министерски съвет, като организатори се налага да се съобразим с всички процеси за регистрация на участници, определени от държавната администрация. Регистрацията на всеки участник се осъществява, след като ни бъдат предоставени следните документи:
   
   
  1/ Заявление за участие*
   
  • Член от нашия екип ще изпрати по имейл бланка от заявлението, в което трябва да попълните нужните данни. С цел улеснение и минимална ангажираност от ваша страна, попълването и подписването на заявлението ще се осъществи изцяло онлайн със специализиран софтуер за дигитален подпис.
   
  2/ Медицински документи от личен лекар**
   
  • Медицинският документ се изисква, за да потвърди, че не е противопоказно за вас да се включите в обучение по компютърни умения и обучителните процеси не биха застрашили здравето ви. Документът е задължителен, предвид изминалата пандемична обстановка и важността на здравословното състояние на всеки участник в програмата. Документът трябва да е издаден не по-рано от 6 месеца преди началната дата на курса през месец Септември.
   
  3/ Копие от диплома за средно или висше образование***
   
  • Според изискванията за професионално образование, всеки участник в нашата програма трябва да има документ за завършен 10-ти клас. Документът се изисква от НАПОО, за да потвърди, че покривате минималните изисквания, нужни за адекватното усвояване на материала в учебната програма на SalesPRO.

   

  Както вече споменахме, тези 3 документа са задължителни според НАПОО и МОН, ако желаете да участвате в нашата програма. Предвид нашите усилия да създадем иновация в професионалното образование, разбираме, че държавната администрация следва строги процедури, които може би изглеждат нерелевантни спрямо дигиталния свят, в който живеем.

  От името на нашата организация бихме искали да се извиним предварително, ако предоставянето на тези документи създава дискомфорт. Силно се надяваме, че в бъдеще нашата програма ще предизвика полезни промени в административните процеси и хората ще имат повече възможности за улеснено и бързо присъединяване в професионалните обучителни програми.

   

  ВАЖНО:

  - Посочените документи трябва да се предоставят в 20 дневен срок, след като сте заплатили участието си в програмата.

  - Необходимо е да спазите срока, защото в противен случай достъпът до обучителната зона за вашия профил НЯМА ДА се отключи при старт на програмата. Ще можем да ви възстановим достъпа, едва когато ни предоставите нужните документи.

  - Всеки курсист трябва да предостави нужните документи, без значение дали е избрал пакет PRO или пакет Lite.

  - Член от екипа на SalesPRO ще ви предостави допълнителна информация по време на телефонния разговор, след вашата кандидатура за участие в програмата.

  ---------------

  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

  1/ *Заявление за участие в квалификационни курсове по част от професия в Професионално направление....

  2/ ** Медицински документ, удостоверяващ, че професията, за която се обучавате, не Ви е противопоказна. Документът може да е медицинско свидетелство, карта от медицински преглед, служебна бележка или друг медицински документ, издаден от лицензирано здравно заведение (поликлиника, медицински център, общопрактикуващ лекар, болница и др.), в който се удостоверява, че не Ви е противопоказно да се обучавате на компютърни умения. Документът трябва да е издаден не по-рано от 6 месеца преди началната дата на курса.

  3/ *** Завършен първи гимназиален етап на основание ЗПУО или Х клас по реда на отменените: “Закон за народната просвета (ЗНП)” и “Закон за степента на образование, общообразователния минимум и учебния план (ЗСООМУП)”. (Документ за завършен 10-ти клас

  Да. Всеки участник в цялостната програма SalesPRO ще има достъп до обща Facebook група, в която ще може да задава въпроси по определена тема и да отбележи лектора, към когото се обръща.

  Също така към всички 7 основни курса, ще се проведат по 2 онлайн уебинара за участниците, където всеки лектор ще има възможност да отговаря на конкретните въпроси по неговите лекции, да разисква теми и да дава обратна връзка по казуси на самите участници.

  Всеки участник в програмата разполага с 1-годишен достъп до обучителните видеа.

  След това курсистът може да поднови своя достъп.

  Стани SalesPRO!

  Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

  ЗАПИШИ СЕ СЕГА

  Sell Like a Pro!

  последвай ни

  Свържете се с нас:
  024930016