Продажби във Фармацевтичен сектор

Научи основните принципи и работещи подходи в Продажбите във Фармацевтичния сектор и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Елица Стойчева и нейния професионален опит.
2/ Данни и тенденции във Фармацевтичния сектор.
3/ Успешни търговски принципи във Фармацевтичния сектор.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.


Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за повече продажби във фармацевтичния сектор.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби във Фармацевтичен сектор" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

Продажби във фармацевтичния сектор


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Паралелната търговия във фармацевтиката

Видео 3: Търговски процес

Видео 4: Предимства и предизвикателства

Видео 5: Бизнес стратегии

Видео 6: Как да загубиш 50к евро за по-малко от 1 час

Видео 7: Какво е да си търговец в този сектор

Елица Стойчева

Съдружник & Генерален Мениджър, Abimed.bg

Елица Стойчева има повече от 12 годишен опит в паралелната търговия с лекарства в ЕС. 

Последните 2 години е генерален мениджър и съосновател на компания Абимед-3 ООД, България, която е специализирана в доставката на лекарства от Източна Европа за Западни клиенти. Абимед е екслузивен партньор за България и други пазари на някои от най-големите фармацевтични компании в света, като Phoenix, Alliance Healthcare, Alliance boots. Компанията помага на търговците на едро в страната и чужбина да развият своята експортна дейност, като помага с информация, достъп до нишови клиенти и предоставя гъвкави и конкурентни условия за работа. 

Преди Абимед , Елица е външен партньор, в една от най-големите компании в Лондон – Сигма Фармасютикълс. Повече от 8 години е на позиция мениджър бизнес развитие и развива за компанията пазарите България, Румъния, Чехия и Полша. Успява да изгради от нулата и да менажира бизнес с годишен оборот над 18 млн. евро и стотици печеливши и дългогодишни партньорства в Цяла Европа. 

Елица винаги търси решения, които да са основани на прицнипа- win-win-win, като търси печеливши решения, освен за двете страни в конкретна сделка, то и за средата, в която оперира, като част от цялата микро и макроикономическа система. В търговията и управлението залага на гъвкавост, позитивна мотивация и личен пример. Бизнесът за нея е преди всичко удоволствие, с което се опитва да зарази всички свои служители и партньори. 

Освен с бизнес, Елица обича да се занимава и с обучения, менторство и творчество. Създател е на няколко обучителни програми по предприемачество и личностно развитие и е ментор на няколко стартиращи компании в различни формати. Обича новите преживявания и предизвикателства, както и да пътува по света, да се гмурка и да играе джаги.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016