Елица Стойчева

Елица  Стойчева

Елица Стойчева има повече от 12 годишен опит в паралелната търговия с лекарства в ЕС. 

Последните 2 години е генерален мениджър и съосновател на компания Абимед-3 ООД, България, която е специализирана в доставката на лекарства от Източна Европа за Западни клиенти. Абимед е екслузивен партньор за България и други пазари на някои от най-големите фармацевтични компании в света, като Phoenix, Alliance Healthcare, Alliance boots. Компанията помага на търговците на едро в страната и чужбина да развият своята експортна дейност, като помага с информация, достъп до нишови клиенти и предоставя гъвкави и конкурентни условия за работа. 

Преди Абимед , Елица е външен партньор, в една от най-големите компании в Лондон – Сигма Фармасютикълс. Повече от 8 години е на позиция мениджър бизнес развитие и развива за компанията пазарите България, Румъния, Чехия и Полша. Успява да изгради от нулата и да менажира бизнес с годишен оборот над 18 млн. евро и стотици печеливши и дългогодишни партньорства в Цяла Европа. 

Елица винаги търси решения, които да са основани на прицнипа- win-win-win, като търси печеливши решения, освен за двете страни в конкретна сделка, то и за средата, в която оперира, като част от цялата микро и макроикономическа система. В търговията и управлението залага на гъвкавост, позитивна мотивация и личен пример. Бизнесът за нея е преди всичко удоволствие, с което се опитва да зарази всички свои служители и партньори. 

Освен с бизнес, Елица обича да се занимава и с обучения, менторство и творчество. Създател е на няколко обучителни програми по предприемачество и личностно развитие и е ментор на няколко стартиращи компании в различни формати. Обича новите преживявания и предизвикателства, както и да пътува по света, да се гмурка и да играе джаги.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0897933636