Продажби в сектор Търговия на дребно

Научи основните принципи и работещи подходи в Продажбите в сектор Търговия на дребно и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Антония Николова-Савова и нейния професионален опит.
2/ Данни и тенденции в Продажбите в сектор Търговия на дребно.
3/ Успешни търговски принципи в Продажбите в сектор Търговия на дребно.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за повече продажби в сектор Търговия на дребно.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби в сектор Търговия на дребно" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

Продажби в бързооборотния сектор


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Какво е FMSG?

Видео 3: Какво е да си търговец в бързооборотния сектор?

Видео 4: Практики от бизнеса

Видео 5: Пред какво е изправен секторът през 2022 година

Антония Николова-Савова

Мениджър Бизнес Развитие, Danone.bg

Антония Николова-Савова е Мениджър бизнес развитие и модели на дистрибуция, както и Регионален Мениджър за София и Западна България в Данон Сердика АД.

Има над 20 години опит във FMCG сектора, като от 18 години работи в Търговския отдел на компанията Данон, преминавайки през различни мениджърски позиции. Има принос за ключови проекти, които са стартирали от България и са се разгърнали глобално. Споделя, че има огромна лоялност към своята компания, защото ѝ дава непрекъснато възможности да учи нови

неща и да развива себе си в унисон с всички съвременни тенденции. Обича да предава знанията си на млади хора, които стартират професионалната си кариера.

Завършила е Магистърска програма във ВИНС Варна и Магистърска програма по Маркетинг и Мениджмънт. През годините е преминавала през допълнителни курсове за професионално развитие с цел надграждане и себеусъвършенстване. Обича спорта, тичането и карането на колело. Чете много разнообразна литература. Със семейството си обича преходите сред природата и в  планината, а пътуванията са ѝ страст. Храни се здравословно и обича хубавата музика и приятните разговори с приятели.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016