Антония Николова-Савова

Антония Николова-Савова

Антония Николова-Савова е Мениджър бизнес развитие и модели на дистрибуция, както и Регионален Мениджър за София и Западна България в Данон Сердика АД.

Има над 20 години опит във FMCG сектора, като от 18 години работи в Търговския отдел на компанията Данон, преминавайки през различни мениджърски позиции. Има принос за ключови проекти, които са стартирали от България и са се разгърнали глобално. Споделя, че има огромна лоялност към своята компания, защото ѝ дава непрекъснато възможности да учи нови

неща и да развива себе си в унисон с всички съвременни тенденции. Обича да предава знанията си на млади хора, които стартират професионалната си кариера.

Завършила е Магистърска програма във ВИНС Варна и Магистърска програма по Маркетинг и Мениджмънт. През годините е преминавала през допълнителни курсове за професионално развитие с цел надграждане и себеусъвършенстване. Обича спорта, тичането и карането на колело. Чете много разнообразна литература. Със семейството си обича преходите сред природата и в  планината, а пътуванията са ѝ страст. Храни се здравословно и обича хубавата музика и приятните разговори с приятели.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016