Продажби в сектор Медицина и обoрудване

Научи основните принципи и работещи подходи в Продажбите в сектор Медицина и обурудване и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Христо Ненов и неговия професионален опит.
2/ Данни и тенденции за Продажбите в сектор Медицина и обурудване .
3/ Успешни търговски принципи в Продажбите в сектор Медицина и обурудване .
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за привличане на нови клиенти.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажбите в сектор Медицина и обурудване" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

Христо Ненов

Commercial Director at Medray LTD.

Христо завършва бакалавърска степен в УНСС - ,,Интелектуално право", както и две магистърски степени в УНСС и Медицински университет - София (МИО и ,,Стратегически мениджмънт и управление на фармацевтичната дейност"). Започва работа като специалист регулаторни дейности към голяма българска генерична компания за лекарствени продукти, но осъзнава че търговската дейност му е страстта.

От 2013 г. се занимава с продажба на медицинска апаратура и консумативи, като преминава през някои от най-големите компании у нас в този бранш - Вега Медикал, Софарма Трейдинг.

Преминава през всички нива на търговската дейност на медицинска апаратура като медицински представител, телемаркетинг агент, апликант, продуктов мениджър, регионален мениджър, дивизионен мениджър, мениджър бизнес развитие, търговски директор.

Отделя цялата си енергия и внимание във всеки детайл и е фокусиран в правилното изграждане на бизнес модел, дългосрочно партньорство и затваряне на продажби. В свободното си време

Христо обича да играе футбол, да прекарва времето си със съпругата си и е голям фен на Formula 1.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016