Христо Ненов

Христо  Ненов

Христо завършва бакалавърска степен в УНСС - ,,Интелектуално право", както и две магистърски степени в УНСС и Медицински университет - София (МИО и ,,Стратегически мениджмънт и управление на фармацевтичната дейност"). Започва работа като специалист регулаторни дейности към голяма българска генерична компания за лекарствени продукти, но осъзнава че търговската дейност му е страстта.

От 2013 г. се занимава с продажба на медицинска апаратура и консумативи, като преминава през някои от най-големите компании у нас в този бранш - Вега Медикал, Софарма Трейдинг.

Преминава през всички нива на търговската дейност на медицинска апаратура като медицински представител, телемаркетинг агент, апликант, продуктов мениджър, регионален мениджър, дивизионен мениджър, мениджър бизнес развитие, търговски директор.

Отделя цялата си енергия и внимание във всеки детайл и е фокусиран в правилното изграждане на бизнес модел, дългосрочно партньорство и затваряне на продажби. В свободното си време

Христо обича да играе футбол, да прекарва времето си със съпругата си и е голям фен на Formula 1.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016