Продажби в Производствен сектор

Научи основните принципи и работещи подходи в Продажбите в Производствения сектор и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Радомир Рашков и неговия професионален опит.
2/ Данни и тенденции в Производствения сектор.
3/ Успешни търговски принципи в Производствения сектор.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за повече продажби в производствения сектор.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби в Производствен сектор" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

Продажби в производствен сектор


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Какво представлява производственият (индустриален) сектор?

Видео 3: Тенденции в производствения сектор

Видео 4: Изграждане на стратегия и нейното имплементиране

Видео 5: Успешни търговски принципи

Видео 6: Примери, “научени уроци”, съвети

Радомир Рашков

Главен Изпълнителен Директор, Inoxsys.eu

Радомир Рашков е съосновател и CEO на „Иноксис“ ООД – компания, специализирана в проектирането и реализацията на индустриални проекти.

Радомир завършва Машинно инженерство в Bath University, като с дипломната си работа печели престижна награда за инженерни постижения в международното състезание ISR (International Submarine Races). Наградата отличава иновативния композитен материал, използван при проектирането и изработката на подводницата, с която университетският отбор участва на събитието.

Развива се като машинен и авиационен инженер, който стартира първия си бизнес за индустриални услуги на 22 годишна възраст. Паралелно с това, развива и успешна кариера в една от най-известните и иновативни инженерни фирми в света – Rolls-Royce – The Jet Engine Maker, където изпитва самолетните двигатели Trent 1000 (Boeing 787 Dreamliner) и Trent XWB (Airbus A350 XWB), в ролята си на Flight Test Engineer.

През 2014 г., Радомир се завръща в България и отдава цялото си внимание на развитието на „Интер Инженеринг 10“ ООД и новопридобитата към онзи момент „Инокс“ ООД. През 2020 г. класацията „Гепард“ класира „Инокс“ ООД на четвърто място по растеж в категорията си. Седем години по-късно и след обединението на двете фирми под общото наименование „Иноксис“ ООД, дейността на дружеството е пораснала с над 700% и към настоящия момент то се стреми към икономическа експанзия на международните пазари.

За Радомир продажбите са ключа към успешния бизнес. Всеки собственик или ръководител на бизнес е необходимо да е преминал многократно през целия процес на продажба на неговите услуги и продукти, за да може да изгради успешна бизнес стратегия.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016