Радомир Рашков

Радомир Рашков

Радомир Рашков е съосновател и CEO на „Иноксис“ ООД – компания, специализирана в проектирането и реализацията на индустриални проекти.

Радомир завършва Машинно инженерство в Bath University, като с дипломната си работа печели престижна награда за инженерни постижения в международното състезание ISR (International Submarine Races). Наградата отличава иновативния композитен материал, използван при проектирането и изработката на подводницата, с която университетският отбор участва на събитието.

Развива се като машинен и авиационен инженер, който стартира първия си бизнес за индустриални услуги на 22 годишна възраст. Паралелно с това, развива и успешна кариера в една от най-известните и иновативни инженерни фирми в света – Rolls-Royce – The Jet Engine Maker, където изпитва самолетните двигатели Trent 1000 (Boeing 787 Dreamliner) и Trent XWB (Airbus A350 XWB), в ролята си на Flight Test Engineer.

През 2014 г., Радомир се завръща в България и отдава цялото си внимание на развитието на „Интер Инженеринг 10“ ООД и новопридобитата към онзи момент „Инокс“ ООД. През 2020 г. класацията „Гепард“ класира „Инокс“ ООД на четвърто място по растеж в категорията си. Седем години по-късно и след обединението на двете фирми под общото наименование „Иноксис“ ООД, дейността на дружеството е пораснала с над 700% и към настоящия момент то се стреми към икономическа експанзия на международните пазари.

За Радомир продажбите са ключа към успешния бизнес. Всеки собственик или ръководител на бизнес е необходимо да е преминал многократно през целия процес на продажба на неговите услуги и продукти, за да може да изгради успешна бизнес стратегия.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016