Продажби в Енергиен сектор

Научи основните принципи и работещи подходи на търговците в Енергийния сектор и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Дияна Динчева и нейния професионален опит.
2/ Данни и тенденции в Енергийния сектор.
3/ Успешни търговски принципи в Енергийния сектор.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за повече продажби в Енергийния сектор.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби в Енергиен сектор" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа обучително съдържание за начинаещи и напреднали, което се провежда само онлайн в платформата на SalesPRO чрез предварително записани лекции (видео уроци) от лекторите, под формата на презентации и how-to видеа, които показват стъпка по стъпка как се практикува теорията в курса.

Съдържанието на лекциите ще обхване теория, терминология, методология и практически похвати за начинаещи, както и примери и анализи от практиката.

Ще се предаде теория, терминология, методология и практически похвати за напреднали, както и разглеждане на примери от практиката и преподаване на работещи стратегии, тествани от лектора в неговата практика.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO или е закупил съответния единичен курс.

Докога ще имам достъп до лекциите в курса?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

(Р)еволюцията на пазара на електрическа енергия


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: (Р)еволюцията на пазарна на електрическа енергия в България

Видео 3: Отношенията търговец - клиент и инструменти за изграждане на доверие

ЛЕКЦИЯ #2

Специфики на пазара


Видео 1: Специфики на пазара. Фактори, формиращи цената

Видео 2: Специфики на сектора

Видео 3: Специфики на продажбите

Видео 4: Малките букви или какво точно договаряме

ЛЕКЦИЯ #3

Бъдещето на пазара на електрическа енергия


Видео 1: Как интелигентните мрежи променят търговията и поведението на клиентите

Видео 2: Практически примери

Дияна Динчева

Експерт Продажби, Ritam4TB.com

Дияна Динчева е търговец на електрическа енергия с повече от осем години опит в сектора. Към момента работи като Експерт продажби в Ритъм 4 ТБ, един от най-значимите участници на енергийния пазар в страната от 1991 г. Поддържа портфейл от над 500 клиенти в различни сфери на бизнеса.

Заемала длъжността Регионален мениджър за зона ЧЕЗ във Future Energy, доставчик на електрическа енергия, където е управлявала екип от дванадесет търговци.  Преди да премине в сферата на продажбите работи като специалист Връзки с обществеността.  Отговаряла е за връзките с обществеността и рекламата в Синергон холдинг. Работила е като акаунт мениджър в PR агенция Action Global Communications, където организира комуникациите на Good year и Indesit company. Участва в проекти на British Airways, Benq-Siemens, Piraeus Eurobank, OMV, Germanos и Logitech

Интересува се от пазара с недвижими имоти и управление на проекти в сферата. В свободното си време обича да приготвя сладкиши за семейството и приятелите си.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016