Дияна Динчева

Дияна Динчева

Дияна Динчева е търговец на електрическа енергия с повече от осем години опит в сектора. Към момента работи като Експерт продажби в Ритъм 4 ТБ, един от най-значимите участници на енергийния пазар в страната от 1991 г. Поддържа портфейл от над 500 клиенти в различни сфери на бизнеса.

Заемала длъжността Регионален мениджър за зона ЧЕЗ във Future Energy, доставчик на електрическа енергия, където е управлявала екип от дванадесет търговци.  Преди да премине в сферата на продажбите работи като специалист Връзки с обществеността.  Отговаряла е за връзките с обществеността и рекламата в Синергон холдинг. Работила е като акаунт мениджър в PR агенция Action Global Communications, където организира комуникациите на Good year и Indesit company. Участва в проекти на British Airways, Benq-Siemens, Piraeus Eurobank, OMV, Germanos и Logitech

Интересува се от пазара с недвижими имоти и управление на проекти в сферата. В свободното си време обича да приготвя сладкиши за семейството и приятелите си.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016