Продажби в Автомобилен сектор

Научи основните принципи и работещи подходи на успешните търговци в Автомобилния сектор, с които ще надградиш своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ История на лектор Ивайло Блажев и неговия професионален опит.
2/ Данни и тенденции в Автомобилния сектор.
3/ Успешни търговски принципи в Автомобилния сектор.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.


Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за повече продажби в Автомобилния сектор.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби в Автомобилен сектор" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

Продажби в автомобилен сектор


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Данни и тенденции в Автомобилен сектор

Видео 3: Успешни търговски принципи в Автомобилен сектор

Видео 4: Примери от практиката и уроци от тях

Видео 5: Съвети и работещи практики за търговците в сектора

Ивайло Блажев

Мениджър Продажби, Toyota Balkans

Ивайло е Мениджър Продажби и следпродажбена дейност в Toyota Balkans – официалният вносител на Toyota и Lexus за България, С. Македония и Албания.  

Целият му професионален път е преминал в структурите на Toyota в България, заемайки различни длъжности в дистрибуционния и ритейл бизнеси. Започва работа като стажант в отдел Маркетинг през 2010, а през годините минава през различни нива и отдели в организацията: след асистентските ангажименти е отговарял за събитията и връзките с обществеността, по-късно му се открива възможността да премине 5-годишна мениджърска програма, която му позволява да работи на различни длъжности в компанията, за да получи 360-градусов поглед върху бизнеса и процесите в него.

Към днешна дата отговаря за продажбите на нови автомобили и свързаните с тях последващи продажби (value chain) за трите държави, корпоративните продажби, следпродажбено обслужване и бизнес представянето на дилърската мрежа.

Секторът, в който инвестира своето време, не е плод на щастлива случайност. Той е страстен почитател на автомобилите и всякакви решения за мобилност. Завършил е Автомобилно инженерство и моторспорт във Великобритания, притежава old-school автомобили, често взима участие в моторспорт събития и е оборудвал двамата си сина с „всичко, което могат или все още не могат да карат“.

Смята, че за да бъде един професионалист успешен, той трябва не просто да балансира, а умело да съчетава личното с професионалното, без да им налага граници. Защото границите се менят.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016