Ивайло Блажев

Ивайло Блажев

Ивайло е Мениджър Продажби и следпродажбена дейност в Toyota Balkans – официалният вносител на Toyota и Lexus за България, С. Македония и Албания.  

Целият му професионален път е преминал в структурите на Toyota в България, заемайки различни длъжности в дистрибуционния и ритейл бизнеси. Започва работа като стажант в отдел Маркетинг през 2010, а през годините минава през различни нива и отдели в организацията: след асистентските ангажименти е отговарял за събитията и връзките с обществеността, по-късно му се открива възможността да премине 5-годишна мениджърска програма, която му позволява да работи на различни длъжности в компанията, за да получи 360-градусов поглед върху бизнеса и процесите в него.

Към днешна дата отговаря за продажбите на нови автомобили и свързаните с тях последващи продажби (value chain) за трите държави, корпоративните продажби, следпродажбено обслужване и бизнес представянето на дилърската мрежа.

Секторът, в който инвестира своето време, не е плод на щастлива случайност. Той е страстен почитател на автомобилите и всякакви решения за мобилност. Завършил е Автомобилно инженерство и моторспорт във Великобритания, притежава old-school автомобили, често взима участие в моторспорт събития и е оборудвал двамата си сина с „всичко, което могат или все още не могат да карат“.

Смята, че за да бъде един професионалист успешен, той трябва не просто да балансира, а умело да съчетава личното с професионалното, без да им налага граници. Защото границите се менят.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0897933636