Продажби на Професионални услуги

Научи основните принципи и работещи подходи в Продажбите на Професионални услуги и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Стела Точева и нейния професионален опит.
2/ Данни и тенденции в Продажбите на Професионални услуги.
3/ Успешни търговски принципи в Продажбите на Професионални услуги.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.
Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.


Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.22г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за привличане на нови клиенти.

ЛЕКЦИЯ #1

Подгответе се да бъдете успешни


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Услуга vs. Продукт

Видео 3: Пазарът на професионални услуги

Видео 4: Имате ли уменията?

ЛЕКЦИЯ #2

7-те стъпки за успешни продажби


Видео 1: Стъпка 1: Познавай перфектно какво продаваш

Видео 2: Стъпка 2: Твоята цел

Видео 3: Стъпка 3: Бъди гъвкав

Видео 4: Стъпка 4: Покажи опит и успехи

Видео 5: Стъпка 5: Еднакви очаквания

Видео 6: Стъпка 6: Знай стойността

Видео 7: Стъпка 7: Всичко трябва да бъде кратко и ясно

ЛЕКЦИЯ #3

Подгответе подхода си


Видео 1: Въпроси и отговори

Видео 2: “The Multichannel Approach”

Видео 3: Как да се откроите

Видео 4: Какво да не правите

Видео 5: Подготовка на следващите стъпки

ЛЕКЦИЯ #4

Готови ли сте за предизвикателствата


Видео 1: Най-често срещаните предизвикателства

Видео 2: Първото впечатление

Видео 3: Стратегически Follow-up

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби на Професионални услуги" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

Стела Точева

Директор Продажби & Стратегия, Modis

Стела се присъединява към екипа на Адеко България през 2011г., част от Adecco Group, в ролята на Консултант по продажбите и по-късно се издига до позицията Търговски директор в компанията.

След разделянето на бизнеса на Адеко в България - през 2017г., развитието на технологични и ИТ решения се измества под бранда на Модис. Като един от експертите с най-голям опит в продажбите в организацията, Стела поема ролята за създаване и развитие на търговската структура в новата компания не само на местно, но и на международно ниво. През април 2018г. тя поема ролята на Търговски директор за ЕМЕА региона в Модис и е с ключова роля за развитието на функцията в редица европейски държави, сред които Германия, Испания, Италия, Полша, Румъния и България.

От месец май 2021г. Стела Точева поема нова позиция в глобалната организация на компанията, като отговаря за продажбените процеси и стратегия на Модис в глобален мащаб.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016