Стела Точева

Стела  Точева

Стела се присъединява към екипа на Адеко България през 2011г., част от Adecco Group, в ролята на Консултант по продажбите и по-късно се издига до позицията Търговски директор в компанията.

След разделянето на бизнеса на Адеко в България - през 2017г., развитието на технологични и ИТ решения се измества под бранда на Модис. Като един от експертите с най-голям опит в продажбите в организацията, Стела поема ролята за създаване и развитие на търговската структура в новата компания не само на местно, но и на международно ниво. През април 2018г. тя поема ролята на Търговски директор за ЕМЕА региона в Модис и е с ключова роля за развитието на функцията в редица европейски държави, сред които Германия, Испания, Италия, Полша, Румъния и България.

От месец май 2021г. Стела Точева поема нова позиция в глобалната организация на компанията, като отговаря за продажбените процеси и стратегия на Модис в глобален мащаб.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016