Продажби на Недвижими имоти

Научи основните принципи и работещи подходи в Продажбите на Недвижими имоти и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Георги Янков и неговия професионален опит.
2/ Данни и тенденции в Продажбите на недвижими имоти.
3/ Успешни търговски принципи в Продажбите на недвижими имоти.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.


Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за повече продажби на пазара за недвижими имоти.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби на Недвижими имоти" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

Информация за индустрията на недвижимите имоти


Видео 1: Представяне и програма на курса

Видео 2: Данни

Видео 3: Динамика

ЛЕКЦИЯ #2

Принципи на успешния търговец


Видео 1: Има ли ясна формула, за да бъдеш успешен търговец?

Видео 2: Принципите на успешния търговец

Видео 3: Не ставай брокер, ако …

ЛЕКЦИЯ #3

Технологичен процес при сделка с недвижим имот


Видео 1: Техническо изпълнение на сделката

ЛЕКЦИЯ #4

Какво трябва да прави всеки един брокер, за да бъде успешен?


Видео 1: Дейности в работния ден на брокера - за бизнеса

Видео 2: Дейности в работния ден на брокера - самоусъвършенстване

Георги Янков

Съдружник & Мениджър, Primo+

Георги Янков е специалист с 18-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Работил е със стотици инвеститори – от малки до големи фондове, които влагат десетки милиони в недвижимо имущество.

Той е съосновател на инвестиционно дружество Imvestia, както и управляващ съдружник и мениджър в агенциия за недвижими имоти Primo+. С екипа му от над 35 човека са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. От 2006 година е сертифициран брокер от Национално Сдружение „Недвижими Имоти“.

Георги е лектор на теми "Продажби" и "Недвижима собственост" с международен опит. Притежава бакалавърска степен по финанси и магистърска – по специалност "Бизнес с недвижими имоти" от УНСС. Към момента е докторант в катедра "Недвижима собственост".

Съосновател на Primo+ Academy - водеща обучителна органзиация за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите “Следващото ниво с Щелян и Георги”.

В свободното си време, Георги се отдава на семейството си и на любимия си спорт - тенисът, който много често сравнява с бизнеса.

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016