Георги Янков

Георги Янков

Георги Янков е специалист с 18-годишен опит в сделките с недвижими имоти. Работил е със стотици инвеститори – от малки до големи фондове, които влагат десетки милиони в недвижимо имущество.

Той е съосновател на инвестиционно дружество Imvestia, както и управляващ съдружник и мениджър в агенциия за недвижими имоти Primo+. С екипа му от над 35 човека са осъществили хиляди транзакции за покупко-продажби и наеми в България. От 2006 година е сертифициран брокер от Национално Сдружение „Недвижими Имоти“.

Георги е лектор на теми "Продажби" и "Недвижима собственост" с международен опит. Притежава бакалавърска степен по финанси и магистърска – по специалност "Бизнес с недвижими имоти" от УНСС. Към момента е докторант в катедра "Недвижима собственост".

Съосновател на Primo+ Academy - водеща обучителна органзиация за брокери, мениджъри и собственици на агенции. Водещ на първото LIVE предаване за настоящи и бъдещи професионалисти в имотите “Следващото ниво с Щелян и Георги”.

В свободното си време, Георги се отдава на семейството си и на любимия си спорт - тенисът, който много често сравнява с бизнеса.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016