Основи на Продажбите

Научи кои са основните принципи, роли и етапи в продажбения процес, за да разпознаваш бързо желанията на своя клиент, да изградиш доверие помежду ви и да използваш правилните психологически похвати за комуникация, които ще ти донесат повече продажби!

(4.8)

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

- Основни термини, роли и етапи в продажбения процес
- Уменията и принципите на успешния търговец
- Разлики между маркетинг/продажби и взаимодействие
- Кои са водещите методологии в продажбите
- Психологически модели на комуникация

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции са записани и могат да се гледат веднага след активиране на достъпа до курса.

Изпит и Сертификат

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO, включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Полагането на изпит е по желание на участника.

*Изпитът се полага след официалната дата за край на курса.

*Участникът може да се яви на изпит САМО веднъж. Няма възможност за поправка.

1-годишен достъп

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с 1-годишен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на този период.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за привличане на нови клиенти.

ЛЕКЦИЯ #1

Основи на продажбите


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Структура и съдържание на курса

Видео 3: История на продажбите

Видео 4: Основни термини в продажбите

Видео 5: Видове продажби

Видео 6: Етапи в продажбения процес (търговска фуния)

Видео 7: Етапи в процеса на купуване

Видео 8: Входящи и изходящи продажби (inbound vs outbound)

Видео 9: Търговски активности

Видео 10: Ментална настройка на всеки търговец

Видео 11: Бонус видео към Лекция 1

ЛЕКЦИЯ #2

Водещи умения и принципи на успешния търговец


Видео 1: Принципи на успешния търговец

Видео 2: Умения на успешния търговец

Видео 3: Умения при проучване на клиенти

Видео 4: Умения при работа с клиенти

Видео 5: Умения да продавате решения

Видео 6: Умения да приложите търговски процес

Видео 7: Бонус видео към Лекция 2

ЛЕКЦИЯ #3

Сравнение на бизнес развитие, продажби и маркетинг


Видео 1: Дефиниция на бизнес развитие

Видео 2: Умения и отговорности в областта на бизнес развитие

Видео 3: Сравнение на бизнес развитие, продажби и маркетинг

Видео 4: Съвети за бизнес развитие

Видео 5: Създаване на процес за бизнес развитие

ЛЕКЦИЯ #4

Продажби и бизнес развитие


Видео 1: Какво е търговска методология?

Видео 2: Водещи търговски методологии

Видео 3: Как да изберем и приложим правилната методология за нашия бизнес?

Видео 4: Как да се обучим на конкретна търговска методология?

Видео 5: Бонус видео към Лекция 4

ЛЕКЦИЯ #5

Кариерно развитие в света на продажбите


Видео 1: Кариерно развитие в продажбите

Видео 2: Възможности за реализация

Видео 3: Търговец от разстояние (дистанционни продажби)

Видео 4: Вашият личен бранд като търговец

Теофил Шиков

Изпълнителен Директор, Out2Bound

Теофил Шиков започва да продава идеите си на 15 годишна възраст, стартирайки със създаване на училищен вестник. Завърша Журналистическия факултет на Софийски Университет, а след това следва предприемачество в Babson college, Бостън.

В последните 8 години продава активно за технологични компании на четири континента. Работи за Tata Consultancy Services в главния им офис в Мумбай, Индия. Връщайки се в България, той установява, че на основателите на IT компании им липсва посока и помощ в продажбите. Така се ражда идеята за Out2Bound, която вече 5 години развива със своите партньори и колеги.

Освен основната си работа, Тео е част от управителния съвет на БАИТ и организационен лидер на Sales Enablement Society България. От 2019 е YTILI fellow - предриемаческа програма за европейски основатели на компании, които разширяват бизнеса си към САЩ. Част от класацията на Forbes 30 под 30.

Тео обича да споделя част от времето си на различни доброволчески инициативи. Към организациите, на които помага и членува, са AIESEC, ABLE, CleanTech, Seedstars, Singa Switzerland, European Forum Alpbach и други. Обича да работи със стартъпи от Европа и САЩ, чиито основатели обучава на продажби и продажбени процеси.

Карането на ски e неговият начин да медитира, а преходите през лятото са основния му начин за разпускане. След живеенето в Азия много обича азиатска (и много люта) храна.

Оценки на участници

4.8 / 5
(39)
(7)
(2)
(0)
(0)

Отзиви на участници

Атанас Руньов

Изключително добре структуриран и стегнат курс, който те хваща от първото видео в първата лекция и те пуска накрая, без да усетиш, как е минало времето. Теофил е топ специалист и професионалист, от който може само да се учи човек и да попива опит. Курс, който си струва всяка стотинка и всяка отделена минута!

Венцислав Попов

Полезен и неoбходим фундамент, дори за тези от нас, които под една или друга форма вече "търгуват" във своята роля.

Весела Диманкова

Формата на Salespro e конструиран последователно, стегнато и същевременно достатъчно конкретно и поднесено по изключително лек начин, както за вече успешни, така и за начинаещи търговци! Лекциите на г-н Теофил Шиков са изпълнени със стойност, експертна гледна точка и мотивация чрез задачи за определяне на целите за всеки един бизнес в сферата на търговията. Препоръчвам горещо!

Гергана Василева

Подходих с желание към курса, не знаех точно какво ме очаква, но се радвам, че след първия курс съм приятно изненадана и очаквам още много знания от останалите курсове!

Гюлджан Джебирова

Най-много в Тео ми хареса отдадеността. Кратко, но изчерпателно поднесената тема също ми дадоха добра структура и фундаменти, върху които се надявам, че добре ще градя тепърва. Идеята за Бонус видеата към лекциите направо е гениална, защото хем разчупва лекционния модел на обучение, хем допринася със споделяне на опити от специалисти в сферата. Адмирации!

Даниела Бояджиева

Изключително структуриран и точен курс, с който може да научите и затвърдите основни познания в процеса на продажби. Информацията е поднесена в отделни лекции, които са кратки и ясни. Благодаря на Теофил, че споделя и лични истории, отвързани с конкретната тема, за да обрисува по-добре същността и да стане по-ясна за всички. Хареса ми, че има и гости в бонус видеа, които говорят от практиката си на търговец и разказват за своя път.

Десислава Авджиева

Съдържанието за създаване на личен профил в LinkedIn, представено от лектора Димитър Митков беше много детайлно, добре обосновано и демонстрирано по начин, който дори човек, който няма профил да може да му стане ясно как да си го направи сам с конкретни стъпки.

Деян Колев

Хубаво е, когато виждаш млади и ентусиазирани хора, професионалисти в това което правят, готови да споделят своя опит. Сферата на продажбите в България има нужда от такъв тип обучения и предаване на знания, защото определено липсват професионалисти. Щастлив съм че съм част от това предизвикателство!

Евелина Йоцова

Съдържанието на курса Основи на продажбите е много добро, представянето му от лектора Теофил Шиков е отлично. Уебинарите са полезни и добре организирани. Благодаря. Впечатляващо е.

Йоана Петрова

Изключително интересна първа лекция. Лекторът беше чудесен, приветлив, подробен и някак личеше, че във всяко видео има много старание.

Красимир Байлов

Курсът дава отличен контекст и навлиза в практически детайли основно търговския процес. Занимавал съм се частично с такава дейност през годините и едва тук осъзнах колко структурирана може да бъда търговската работа.

Кристина Богомилова

Продължавам да се убеждавам в това колко е важно човек да инвестира време и ресурс в подобен тип обучения и да развива своите умения. Курсът е изключително интересен и ти дава възможност още от утрешния ден да започнеш да прилагаш различни подходи и методи на работа. Практическите примери са изключително полезни и съдържателни.

Любомир Митрев

Искрено препоръчвам курса, като източник на огромна стойност в продажбените умения и процес, поднесени по невероятен начин от лектора.

Марчела Василева

Тео води лекциите много увлекателно, съчетавайки теоретичната част с лични примери от практиката. Има добър тембър и презентационни умения, които са много важни за воденето на лекция.

Милена Петрова

Курсът "Основи на продажбите" наистина дава базисни знания в рамките на кратки и стегнати лекции. В тях са включени важни моменти за изграждането на един успешен бъдещ търговец. За този успех особено значение имат принципите, етиката, менталната настройка и цялостните умения и последователно спазване на методологията, така че реално следването на процеса гарантира реализирането на продажби.

Силвия Гемеджиева

"Основи на продажбите" дава стойностна и добре структурирана информация, фокус за придобиване на нови важни умения и поставя отлична база за действие с цел получаване на висока ефективност. Теофил Шиков е харизматична личност и неговите лекции и споделен личен опит за мен бяха изключително полезни.

Силвия Димитрова

Влязох в програмата на Sales Pro с нагласата да получа знания за основни насоки и понятия. За мен бе изключително интересно и полезно, целият първи цикъл - както като структура, така и като цялостно излъчване на лектора Теофил Шиков. Нещо повече, от много скоро развивам собствен бранд, и малките детайли и ясните стъпки, ми дадоха нов поглед и посока за действие: идеален клиент, свързване, задържане, намиране на решения, адаптивност, използвани социални мрежи, добрите практики, които бяха дадени. Благодаря!

Христо Лесев

Тео Шиков е изключителен професионалист, който може да ви даде един по-различен поглед върху формалната част от продажбения процес и какво е да си продавач. Идеите, които поднася "между редовете" в своя курс си заслужава да се приложат, както от стартиращи търговци, така и от хора с опит в професията.

Цветелин Николов

Ако сте нов в продажбите, то препоръчвам задължително да прегледате/слушате целия модул повече от веднъж. Изключително полезно е, защото начертава една структура в съзнанието на продавача. Вярвам, че "Основи на продажбите" дава именно важната основа, от която има нужда всеки продавач. Ако имате опит в продажбите, аз лично имам, то отново прегледайте/слушайте модула. Това ще потвърди знанията, които имате, и със сигурност ще ги обогати още повече. Дават се важна информация и конкретни стратегии както доказани във времето си, така и вече нови, адекватни за предизвикателствата на новия ни модерен свят.

Цена: 300 лв.

  • 8 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • За начинаещи и напреднали
  • Презентации за сваляне

Цена:300 лв.

ЗАПИШИ СЕ

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016