Теофил Шиков

Теофил  Шиков

Теофил Шиков започва да продава идеите си на 15 годишна възраст, стартирайки със създаване на училищен вестник. Завърша Журналистическия факултет на Софийски Университет, а след това следва предприемачество в Babson college, Бостън.

В последните 8 години продава активно за технологични компании на четири континента. Работи за Tata Consultancy Services в главния им офис в Мумбай, Индия. Връщайки се в България, той установява, че на основателите на IT компании им липсва посока и помощ в продажбите. Така се ражда идеята за Out2Bound, която вече 5 години развива със своите партньори и колеги.

Освен основната си работа, Тео е част от управителния съвет на БАИТ и организационен лидер на Sales Enablement Society България. От 2019 е YTILI fellow - предриемаческа програма за европейски основатели на компании, които разширяват бизнеса си към САЩ. Част от класацията на Forbes 30 под 30.

Тео обича да споделя част от времето си на различни доброволчески инициативи. Към организациите, на които помага и членува, са AIESEC, ABLE, CleanTech, Seedstars, Singa Switzerland, European Forum Alpbach и други. Обича да работи със стартъпи от Европа и САЩ, чиито основатели обучава на продажби и продажбени процеси.

Карането на ски e неговият начин да медитира, а преходите през лятото са основния му начин за разпускане. След живеенето в Азия много обича азиатска (и много люта) храна.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016