Как успешно да продаваш на МСП и различни култури

Научи основните принципи и работещи подходи, чрез които да продаваш на МСП и различни култури. Надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Как да подходиш при срещи с различни култури – има неща които на нас ни се струват нормални, но обиждат местните и са потенциален deal breaker
2/ Каква е дължината на един търговски цикъл, когато продаваме на МСП (малки и средни предприятия)
3/ Колко и кои са участниците във вземането на решение, когато продаваме на МСП
4/ Предимства и предизвикателства при продаването на иновативни технологии с приложение в различни бизнес вертикали
5/ Примери от практиката


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за привличане на нови клиенти.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Какво е да продаваш на МСП и различни култури" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ # 1

Бизнес истории за моите успехи и грешки


Видео 1: Програма и лектор на курса

Видео 2: Как да подходиш при срещи с различни култури: Япония

Видео 3: Как да подходиш при срещи с различни култури: Израел и Саудитска Арабия

ЛЕКЦИЯ # 2

Каква е дължината на един търговски цикъл, когато продаваме на МСП


Видео 1: Каква е дължината на един търговски цикъл, когато продаваме на МСП

ЛЕКЦИЯ # 3

Колко и кои са участниците във вземането на решение, когато продаваме на МСП


Видео 1: Колко и кои са участниците във вземането на решение, когато продаваме на МСП. Примери

Видео 2: Колко и кои са участниците във вземането на
решение, когато продаваме на електронен пазар или платформа. Примери

ЛЕКЦИЯ # 4

Предимства и предизвикателства при продаването на иновативни технологии с приложение в различни бизнес вертикали


Видео 1: Предимства и предизвикателства при продаването на иновативни технологии с приложение в различни бизнес вертикали (1 част)

Видео 2: Предимства и предизвикателства при продаването на иновативни технологии с приложение в различни бизнес вертикали (2 част)

Ния Йотова

Мениджър Бизнес Развитие, ZenART

Опитът на Ния Йотова с Business Development за софтуерни продукти и услуги за световните пазари стартира през 2012г., когато започва работа във фирмата MobiSystems, която разработва пакет от мобилни приложения за продуктивност. Най-популярното от тях - OfficeSuite, е алтернатива на офисния пакет на Microsoft. Има над 300 милиона потребителя в целия свят.


Там Ния е била отговорна за създаване на B2B сътрудничества от най-разнообразен тип - с телекоми, с риселъри, с алтернативни ап-сторове като Yandex, Cafe Bazaar и други.


От 2019г. досега работи като Head of Business Development в ZenArt - старт-ъп, който разработва виртуална реалност, базирана на фотограметрията. Към момента ZenArt вече се само-издържа, като сред партньорите на компанията са американската армия и National Geographic. ZenArt e и сред малкото разработчици на виртуална реалност, отличени от самите Epic Games, които през 2020г. удостояват компанията с тяхното финансиране Epic MegaGrants.

В свободното си време Ния се занимава с писане. През 2018г. излиза първата ѝ книга - "Лара", която става бест-селър. Освен по писането, Ния е изключително запалена и по любителското бягане. От 2020г. е един от Asics FrontRunner-ите за България, с личен рекорд от 20 мин. за 5км дистанция и 1 час и 36 мин. за полумаратон (21км).

 

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016