Продажби в Телекомуникациите

Научи основните принципи и работещи подходи в Продажбите в Телекомуникациите и надгради своите търговски умения и опит.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:

1/ Историята на лектор Иван Катинчаров и неговия професионален опит.
2/ Данни и тенденции в Продажбите в Телекомуникациите
3/ Успешни търговски принципи в Продажбите в Телекомуникациите.
4/ Примери от практиката и уроци от тях.
5/ Съвети и работещи практики за търговци в сектора.


Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за привличане на нови клиенти.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Продажби в Телекомуникациите" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ #1

Качества на успешния търговец на телекомуникационни продукти и услуги


Видео 1: Кой съм аз и какво ще научите в моя курс?

Видео 2: Допълнителни качества на търговеца на телекомуникационни услуги

ЛЕКЦИЯ #2

Типове услуги и типове клиенти в телеком бранша


Видео 1: Услуги за физически лица

Видео 2: Малки и средни фирми

Видео 3: Големи корпорации

ЛЕКЦИЯ #3

Видове продажбени специалисти и какво е нивото ви в продажбите


Видео 1: Продажби в магазин, физически лица или малки фирми

Видео 2: Нови, съществуващи и бизнес клиенти. Account management

Видео 3: Presales/ICT (Предпродажбен инженеринг), Дилърски канали, Продажби на едро (Wholesale)

ЛЕКЦИЯ #4

Практически насоки при продажба на телеком услуги на физически лица и малки фирми (SoHo). Примерни клиенти


Видео 1: Какво е важно да знаем за физическите клиенти, за да им продаваме услуги?

Видео 2: Фиксирани услуги - ТВ, интернет, пакетни услуги

Видео 3: Мобилни услуги - Мобилен глас, мобилни данни, ТВ

ЛЕКЦИЯ #5

Практически насоки при продажба на телеком услуги на Бизнес клиенти


Видео 1: Типове клиенти и подходи към тях

Видео 2: Account management и нуждите на клиента

Видео 3: От каква услуга има нужда клиентът ни? Как да я продадем?

ЛЕКЦИЯ #6

Важни акценти в ежедневната работа на търговеца на телеком услуги


Видео 1; Какво да не правим, планиране, приоритизиране и пайплайн

Видео 2: Проблемни клиенти. Как да решаваме проблемите на клиентите и да им продаваме?

Иван Катинчаров

Търговски Директор, Euro 07 AD

Иван има над 20 години непрекъснат търговски опит, от които над 15 години в ръководене на търговски екипи. Работил е като Мениджър ключови клиенти в мрежовия интегратор Гити България, а след това и в Германос Телеком България АД. От 2005 година поема Дирекция "Бизнес клиенти" на Кимимпекс ТЛ (2be), като за 5 години увеличава общия брой на търговците в дирекцията от 5 на 100 човека, разделени в 2 отдела - продаващи продукти на Глобул и Вивател.

От 2009 до 2013г. оглавява отдела за придобиване на нови клиенти в БТК (Виваком) и увеличава екипа му от 24 на 48 търговци. От 2013 до 2018 година управлява отдел "Бизнес продажби Север" на Виваком с 10 екипа и над 100 Корпоративни търговци, обслужващи бизнес клиентите на компанията в част от София и в Северна България.

В последните 4 години Иван ръководи търговската дирекция на Евро 07 АД, в която управлява близо 400 служители разпределени в 26 физически обекта, 40 мобилни търговци, Колцентър и звено Маркетинг.

За последните 15 години Иван е подбрал и обучил над 2000 търговци за над 10 компании и промотирал и развил над 50 регионални търговски мениджъри. Провел е над 100 обучения за търговски умения и над 30 за управленски умения на оперативни търговски мениджъри.

За 20 години е провел над 15 000 търговски срещи с повече от 10 000 Бизнес клиента. Иван е сред основателите на проекта Vivacom Sales Academy и един от най-активните тренери в проекта с проведени близо 20 обучения в него.

 

Мотото на Иван е, че успехът на всеки е в неговата глава и неговите ръце и че търговците чрез постигане на поставените им таргети не само си докарват бонуси, а и развиват уменията да постигат лично удовлетворение чрез поставяне и изпълнение на всякакви лични и/или професионални цели

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016