Как да намерим първата си работа като търговци

Научи основните принципи и работещи търговски подходи, с които ще се отличиш от всички кандидати и ще намериш първата си работа като търговец.

Цели на курса

Ако се запишеш в този курс, ще научиш:


1/ Какво можеш да очакваш от първата си работа в сферата на продажбите
2/ Какво очакват работодателите от кандидати като теб
3/ Какви инструменти и софтуер се очаква да познаваш преди да започнеш
4/ Как да разказваш вълнуващи истории, които грабват вниманието
5/ Как да "продадеш" себе си по най-добрият начин

Информация за курса

Курсът е съставен от Видео Уроци

Структурирани видео уроци, разпределени в последователни лекции, които да гледаш в удобно за теб време и място. Всички лекции се отключват в 12:00ч на обяд - в определената дата за начало на курса в цялостната програма на SalesPRO.

Неограничен достъп до 30.12.2022г.

Всеки участник, закупил индивидуален курс от програмата, разполага с неограничен достъп до лекциите и ще може да ги гледа неограничен брой пъти в РАМКИТЕ на провеждането на SalesPRO.

Лекциите ще са отворени за гледане до 30.12.2022г, като след това достъпът до тях се СПИРА заради предстоящо обновяване на съдържанието в курсовете.

Всеки участник ще има възможност да поднови своето участие в цялостната програма с 50% отстъпка и ще получи достъп до обновените лекции и предстоящите нови курсове.

За Начинаещи

За начинаещи, които прохождат в сферата на продажбите и имат нужда от конкретни процеси, които да следват, за да намерят своята нова работа.

За Средно напреднали

За средно напреднали, които искат да обновят своите знания и научат повече стратегии и тактики за привличане на качествни търговци.

Мога ли да се запиша само за този курс, а не за цялата програма?

До 9 Януари 2022г. ще бъде отворено записването за цялостната програма SalesPRO, в която се включват 23 подробни онлайн курса.

След началото на програмата (10 януари), първите 8 курса от програмата ще бъдат отворени за външни участници, които ще трябва да заплатят индивидуална цена за участие във всеки отделен курс при неговото стартиране.

*Индивидуалните курсове извън програмата на SalesPRO включват изпит, ако участникът желае да получи Сертификат за допълнителна квалификация.

*Курсът "Как да намерим първата си работа като търговци" НЕ може да се закупи индивидуално. Могат да го достъпят САМО участници в цялостната програма на SalesPRO.

Какво съдържа този курс?

Курсът съдържа 2 часа видео уроци на запис по 10-15 мин., с цел по-лесно усвояване на материала в удобно за теб време, място и темпо на обучение.

Водещи експерти и търговци ще споделят с теб своите работещи практики от различни индустрии и идеи как да ги приложиш в своя бизнес или работа.

Всяка лекция ще бъде разделена на малки видеа по конкретни теми, които ще бъдат подредени в определен ред (playlist), което дава възможност за по-фокусирано предаване на знания от страна на лектора, както и по-лесно консумиране на съдържанието от страна на участника.

Достъп до видеата има всеки, който участва в цялостната програма на SalesPRO.

ЛЕКЦИЯ 1

Как да намерим първата си работа като търговци


Видео 1: Прoграма и лектор на курса

Видео 2: Кой е най-важният продукт, който продаваме

Видео 3: Кога да започнем кариерата си

Видео 4: Какво е най-важно за първата ни работа

Видео 5: Как да започнем на правилното място

Александър Кръстев

Мениджър Продажби, Progress

Алекс започва работата си в сферата на продажбите на 19г, продавайки образователни продукти за деца в Америка от врата на врата. За 4г изгражда организация от над 20 студенти от България, които да участват в същата програма.

На 23г започва работа в корпоративна среда, като работи за компании като Google и HP, а също води обучения за Nissan & Coca Cola в България.

Заедно с Иво Димитров основава Reputize през 2016та година, коята става първият изцяло БГ стартъп приет в програмата на Techstars.

В момента ръководи екипа по продажби за Progress (бившият Телерик) в Европа, Африка, Азия и Австралия.

Баща на 2 прекрасни деца и непоправим мечтател!

  • 2 часа продължителност
  • Видео уроци онлайн
  • Презентации за сваляне

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016