Здравко Здравков

Здравко  Здравков

Здравко Здравков стартира с продажбите още докато учи в университeт. За последните 10 години трупа опит различни сектори - НПО, FMCG, Startups и за IT компании, като последно време прави това и към големи производства и ВиК дружества в целия свят.

Един от съоснователите на Out2Bound - b2b sales агенция за продажби за технологични компании, в която отговаря за намирането на нови клиенти и изграждането на мрежа от партньорства.

Съосновател в GridMetrics - технологична компания, в която също отговаря за намирането на нови клиенти и въвеждането на AI решения в производствения им процес.

Един от първите членове на TaxiMe екипа, в който се е грижел за разрастването на мрежата от шофьори, ежедневно ангажиран с преговори с компании, ръководене на търговски екип и управляване на sales процеса.

В Софийски университет завършва "Стопанско управление" и "Икономика и управление в енергкетиката, инфраструктурата и комуниалните услуги", като започва и втора магистратура по Corporate Management в Шангхайския университет. 

В свободното си време Здравко кара ски, прави планински преходи и чете Sci-fi литература.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016