Владимир Русев

Владимир  Русев

Владимир е адаптивен, бързо обучаващ се предприемач с над 20 години опит в стартиране и скалиране на компании, с опит във финансите, управлението и продажбите.

По време на обучението си в Американския университет в България, съосновава Wizcom, по-късно преименуван на Sciant, който през 2008г., бива откупен от VMware.

От 2004 до 2008 г. Владимир ръководи дейностите по сливане и придобиване на CableTEL, който се явяваше като водещ CaTV Player на пазара, преди да бъде преименуван на Blizoo и по-късно продаден на MobileTel.

Владимир инвестира и развива EON TOYS, дистрибутор на детски играчки, който все още успешно работи в България.

Инвестира и в МEGALAN - LAN - оператор в Благоевград, който беше продаден на Bulsatcom. През 2017 г. Владимир става съосновател на Connecto - доставчик на разговорен маркетинг с изкуствен интелект, използван от Viber, Coca-Cola и Visa.

През 2018 г. Connecto е откупен от Leanplum, където в момента Владимир заема длъжност като регионален мениджър за Германия, Австрия, Швейцария, Източна Европа, Близкия изток и Северна Африка.

Владимир е квалифициран член на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA). Завършил е AUBG с две специалности по Бизнес администрация и Политика и Международни отношения.

Владимир е оптимист, инвестиращ капитал и лично време в подкрепа на startup екосистемата. Като член на Abundance Digital, Mindvalley Academy, Владимир се стреми непрестанно да бъде в най-добрата психическа и физическа форма. Обучава се и за треньор в Optimize.me и WildFit.

Владимир е щастлив баща на две момичета на 13 и 7 години. Той тренира кросфит и е фен на ранното ставане.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
0897933636