Велина Топалова

Велина  Топалова

За Велина Топалова, продажбите са страст повече от 17 години. Има дългогодишен опит в развитието и продажбите на комплексни ИТ решения.

В последните 3 години е част от търговския екип на Oracle - една от най-големите и уважавани компании в световен мащаб в ИТ сектора. Работи като Акаунт мениджър и отговаря за развитието на бизнеса на компанията в Публичния сектор.

Преди това 11 години е работила в Лирекс, един от големите системни интегратори в България. Там тя е започнала като регионален мениджър продажби за Североизточна България, развивайки едни от най-интересните и устойчиви проекти на компанията в региона. По-късно компанията й поверява управлението на продажбите в публичния сектор, ръководейки екип от отдадени и уверени търговци.

Велина е силно мотивиран и проактивен професионалист, ориентиран към постигане на високи резултати в продажбите. Обича предизвикателствата и вярва, че без да излезеш от зоната си на комфорт, не можеш да разчиташ на големи успехи. Умее да изгражда доверие в работата си с клиентите, колегите и партньорите, което е основата на успешния акаунт мениджмънт.

Завършила е Маркетинг в Икономически университет Варна, където е живяла 13 години, преди професионалния й път да я отведе в София. Но независимо от всичко, морето остава в сърцето й завинаги.

Освен по продажбите, Велина е и запален фен на Formula 1, откъдето често черпи вдъхновение от дисциплината, последователността и отдадеността на любимите си пилоти и отбори.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016