Иван Бондоков

Иван Бондоков

Иван Бондоков е съосновател Limacon. Заедно с партньорката си Валентина Куцева вече 5 години развиват компания, която помага на български и международни бизнеси в процеса по дигитализация на процеси, ориентирани към клиентите, както и по подобряване на представянето на работодателските марки. В портфолиото на компанията влизат брандове като Econt, Schneider Electric, Prime Holding, Proxiad, Modis, Strypes и много други.

Limacon e и основен и стратегически партньор на HubSpot – една от най-големите и комплексни платформи за управление на клиентски взаимоотношения през целия жизнен цикъл на клиента (CRM)

Иван има над 10 годишен опит в работата с клиенти и продажби като основната му страст са дигиталните B2B търговски процеси. През последните години той консултира клиентите на Limacon в посока на оптимизация и подобрение на търговски стратегии за експортно-ориентирани услуги и продукти. Благодарение на техниките и опита си, той е успял да генерира директни приходи по проекти за няколко милиона лева.

Стани SalesPRO!

Научи практически стратегии и методи за успешни преговори, проучване на конкуренти, сегментиране на качествени клиенти и затваряне на сделки с помощта на едни от най-уважаваните специалисти в областта на продажбите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Sell Like a Pro!

последвай ни

Свържете се с нас:
024930016